Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

BÖLGESEL AMATÖR LİG MEDİLİNE FIRAT ÜNV. GSK BASINLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

İlimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde yaklaşan yeni sezon öncesinde basın mensupları ile istişare toplantısı yapıldı.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde yaklaşan yeni sezon öncesinde basın mensupları ile istişare toplantısı yapıldı.İstanbul geneli tıkanıklık açma hizmeti veriyoruz.

Saat 14.00’de Fırat Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa, Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Eyyüp Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra Mediline Hospital yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Eyyüp Yıldırım, kulübün hedefleri ile ilgili bilgiler verdi. Mediline Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Siğergök ise yaptığı değerlendirmede imkânları dâhilinde maddi-manevi desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Son olarak konuşan Asbaşkan Prof. Dr. Esat Güzel ise ideallerinin yüksek olduğunu ifade ederek, grupların belirlenmesinin ardından kendilerini şanslı gördüklerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol