Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Bu Çağrıyı Duyan Yok mu?

Mahalle gençlerinin, sportif aktivitelerini yürütebildikleri tek yer olan semt sahasının onarılması yönünde yapılan çağrılara kayıtsız kalınıyor...

Çatalçeşme Mahallesi’nde bulunan semt sahası her yağıştan sonra çamur gölüne dönüyor. Mahalle gençlerinin, sportif aktivitelerini yürütebildikleri tek yer olan semt sahasının onarılmasını istiyor.

Çatalçeşme'li Gençler her yağan yağmur ve kardan sonra gelen sulardan dolayı bataklığa dönen semt sahası için gerekli mercilere şikayetlerini bildirse de kimsenin geri dönüş yapmadığını ve her defasında ilgileneceğiz denilmesine rağmen kimsenin ilgilenmediğini bildirdiler.

Çatalçeşme Mahallesi Yeşilbağlar Sokak’taki semt sahasının durumu içler acısı.

Yıllar öncesinden mahalle gençliğinin hizmetine sunulan ancak bir dağ eşiğinde olduğu için her yağmur, kardan sonra çamur deryasına dönen saha, adeta bataklığı andırıyor.

Mahalle gençleri her ne kadar kendi imkânlarıyla saha zemininde oluşan çamuru kaldırmaya çalışsa da çabalar bir yere kadar ilerliyor.

Semt sahasının durumu konusunda gerekli yerlere şikayetlerini iletmelerine rağmen bugüne kadar herhangi bir çalışmanın yapılmadığı belirterek adeta isyan ettiler.

günışığı Gazetesi olarak Çatalçeşme Mahallesi gençlerinin bu talepleri için yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol