Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Bulut: "Zor Günlerden El Birliği İle Çıkacağız"

METİN BEY BANA YETER"

Kooperatif Başkanı Fikret Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Metin Bulut'a teşekkür etti.

Metin Bulut dışında AK Partili milletvekillerinin kendilerini ziyaret etmediğini ifade ederek sitemlerini dile getiren Fikret Çelik,  "Sayın milletvekilim bizi her gelişinde soruyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Bazen sitem ediyorum. Çünkü AK Parti'nin 4 tane milletvekili var. Bir tek Metin Bey bizi soruyor. Ama diğerleri nedense uğramıyor. Uğramasınlar. Metin Bey bana yeter." dedi.

"KREDİ ÖDEMELERİ ERTELENSİN"

Milletvekili Bulut'a esnafların taleplerini aktaran Çelik, "Esnaflar sıkıntıda. 38 senedir esnafımı üzmedim. Bir gün şikayet konusu olmadı. İnşallah gücüm yettiği kadar esnafımın yanında olacağım. Esnafların çektiği krediler var. Bu kredilerin ödemelerinin ertelenmesi talebi var. Biz kooperatif olarak esnafımıza gereken kolaylığı gösteriyoruz.  Ama devlet nasıl erteler onu bilemem" diye konuştu.

"HÜKÜMETİMİZ ESNAFIMIZA CÖMERT DAVRANDI"

Milletvekili Metin Bulut ise yaptığı açıklamada, 6,8 büyüklüğündeki depremde özellikle küçük esnafın etkilendiğini belirterek, "kooperatifimiz gerek küçük esnafla yüz yüze olan, onları temsil eden bir yer.

O yüzden onlar da bu sıkıntıları yakından yaşadılar. Kooperatifler son dönemde inanılmaz bir plasman desteği ile esnafımızın elini çok rahatlattı.

Elazığ'da hem kooperatiflerin hem de KOSGEB'in kullandırmış olduğu krediye baktığımızda 1,5 Milyar TL kullanılmış. Geçmişte bu tür plasmanlara ulaşmak mümkün değildi. Bu dönem hükümetimiz Elazığ'la alakalı çok cömert davrandı. İsteyen herkes kredilere ulaşabildi.

Sayın başkanımızın bahsettiği erteleme talebi var. Bu konuda kooperatifimiz gereken kolaylıkları sağlıyor. Bu zor günlerden el birliği, güç birliği ile çıkacağız" ifadelerine yer verdi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol