Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Cengizhan Yine Kadro Dışı!

Sezonun bitimine 7 hafta kala düşme potasında yer alan ve en yakın takipçisi Kastamonuspor’la arasında 5 puan fark bulunan Elazığspor’da Teknik Direktör Cafer Aydın'la anlaşmazlık yaşayan Cengizhan Akgün'ün 2. kez süresiz kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Bu sezon Karabükspor Maçı öncesi yine kadro dışı bırakılan ancak olayın basına yansıması sonrası geri adım atan Bordo-Beyazlı Yönetim genç futbolcuyu affetmişti.

Bordo beyazlıların ligde attığı 40 golün yarısında imzası olan takımın yıldızı Cengizhan Akgün’ün, kritik Sakaryaspor maçı öncesi kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Pazarspor maçı sonrası Teknik Direktör Cafer Aydın’la problem yaşayan yıldız futbolcunun Sakaryaspor maçı öncesi kadro dışı bırakılması taraftarları adeta çileden çıkardı. 10 gol, 10 asistlik performansıyla takımın gol ve asist kralı olan Cengizhan’ın zorlu maç öncesi affedilip affedilmeyeceği merak konusu oldu. Birlik beraberliğin üst safhada olması gereken bir dönemde Elazığspor Yönetimi'nin bu yanlıştan geri dönmesini bekleyen taraftarlar zaten kısıtlı kadroyla kümede kalma istiyorlar.

MUHAMMED UMUT AKBULU'TA TA KADRO DIŞI

 Öte yandan Öte yandan Teknik Direktör Cafer Aydın’ın raporu doğrultusunda Cengizhan Akgün'ün ardından Muhammed Umut’un da kadro dışı kaldığı öğrenildi. Bu sezon  Türkiye Kupası da dahil 13 maçta 619 dakika süreyle forma giyen 20 yaşındaki ön libero Muhammed Umut Akbulut 2 gol kaydetmişti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol