Öne Çıkanlar elazığ şahinşerifoğlu GAKGODAN MESUTU YOK 20 EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR ELAZIĞ ATAĞI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu haber kez okundu.

CHP ‘de Sular Durulmuyor

 CHP lilerin bir kısmının, şaibeli olduğunu iddia ettiği il kongresinin ardından, CHP ‘de sular durulmayacağa benziyor. 

Bu noktada son açıklama il başkan adayı Emrah Özden’den geldi. Özden sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  kendisine oy vermek isteyen delegelerin,  tedbirli olarak disipline verilmeye tehdit edildiğini belirtti.

“Tüzük; Telefonla Delegeleri Arayıp, Kendilerine Oy Vermeyenleri, Tedbirli Disipline Gönder mi Diyormuş ?”

İl başkan adayı Özden sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;“ Önce yargısız infaz yaptılar, seçme ve seçilme hakkına el konuldu.

Sonra baskı, tehdit ve otel lobilerinde, kendi il başkanlarının reklamını yapıp, seçilme hakkı olanlara şirin göründüler.

Bizler, çay parası bulmakta zorluk çeken delegelerimizin, adliyelerde haklı hukuk mücadelesini verirken, şahsımın aday olmaması için, elinden geleni yaptılar.

Şirin görünen ama kendilerinden başkalarını düşünmeyen, çok sayıdaki şahsiyet güçlerini ve kudretlerini kullanıp, demokrasi mücadelesini onurlu bir şekilde yürüten partililerimizi, kongre salonuna almadılar.

Neden almadılar?  Tüzük öyle diyormuş, acaba bu tüzük; telefonla delegeleri arayıp, kendilerine oy vermeyenleri tedbirli disipline gönder mi diyormuş

? ( yaklaşık 52 kişi ). Gülelim mi?

Ağlayalım mı?

Şunu bilmenizi isterim ki; şahsım hiçbir zaman doğru bildiği yolda kaybetmeyi, yanlış bildiği yolda kendi çıkarlarını düşünen insanlarla kazanmaya, tercih etmez ve sonuçları ne olursa olsun, mücadeleden çekilmez

Tek adam rejimini ve kendi çıkarlarını benimsemeyen, çoğulcu demokrasiyi ve halkın menfaatlerini savunan tüm dostlara selam olsun.”

Anahtar Kelimeler:
CHP ‘de Sular Durulmuyor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol