Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem  elazığ

Bu haber kez okundu.

CHP Kadın Kollarından Gazetemize Ziyaret

CHP) Elazığ Kadın Kolları İl Başkanı Ayten Çekil, Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca ve personelin gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetelerinin Elazığ'ın önemli yayın organları olduğunu vurgulayan Çekil, "İyi ki sizler gibi gazetecilerimiz var ki ülkenin durumunu, gündemini ortaya sergileyebiliyorsunuz. Şuanda gerçekten kalemini düzgün kullanan, adaletten yana kullanan gazetecilere ihtiyacımız var. Gününüzü kutluyorum. Sizi tebrik ediyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca ise, "Böyle özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Bizlere yapmış olduğunuz taltiflerden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Çünkü marifet iltifata tabidir: Ama ne yazık ki gazeteciliğin kaderinde şu vardır.  Yapmış olduğunuz doğru haberler birilerine dokunduğu yada ürküttüğü için genelde tukaka ilan edilir. Zaman zaman sizleri de eleştirdiğimiz halde bizlerin doğruluk ve dürüstlüğünden, kalemimizi yanlış oynatmadığımızdan, adil davrandığımızdan dem vurarak iltifatta bulunduğunuz için de şükranlarımı sunarım.

Gazetecilik siyasetle aynı. Siyaset ne kadar düzgün olursa gazeteciler de o kadar düzgün olur. Gazeteciler de ne kadar düzgün olur,. adil davranırsa siyasetçilere de doğru dürüst yönlendireceğinden o mekanizma da düzelir. dolayısıyla toplum düzelmiş olur. Bu vesile ile ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum, 30 milletvekilinin buraya getirilmesine vesile olarak ev sahipliği yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol