Öne Çıkanlar ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

CHP'li 30 Vekil Elazığ'a Gelecek

2 gün boyunca Elazığ’daki çalışmalarla ilgili yerinde incelemelerde bulunacak olan milletvekillerinin kapsamlı bir rapor hazırlayarak CHP Genel Merkezi’ne iletecekleri kaydedildi.

DEPREMZEDELERİN SORUNLARI DİNLENECEK

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol öncülüğünde 30 milletvekili Elazığ’a geliyor.  Çevre ve Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç başkanlığında Elazığ’da 2 gün boyunca incelemelerde bulunacak olan heyet depremzedelerin sorunlarını dinleyecek.

KAPSAMLI RAPOR HAZIRLANACAK

Yapılacak olan ziyaretle ilgili açıklamada bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ”24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem anında ve sonrasında CHP olarak depremzedelerin her zaman yanında olduk. Depremin yıldönümüne 2 hafta kala deprem sonrasında kentimizde yapılan çalışmalarla ilgili kapsamlı bir inceleme yapmak ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla Genel Başkan Yardımcımız Ali Öztunç’un başkanlığında 30 kişilik CHP heyeti 6 Ocak’ta kentimize gelecektir. 2 gün boyunca yapılacak olan incelemelerde depremzede vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit edilerek genel merkezimize kapsamlı bir rapor hazırlanacak,” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol