Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Çocuklara Köy Hayatı Sevdirilecek

Çıra Mahallesi TOKİ 1. Etap Konutları arkasında inşa edilen ve açılış için gün sayan projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Şerifoğulları, ‘Çocuklarımızın köy hayatını daha yakından bilmesi ve kültürünü özümsemesi amacıyla hayata geçireceğimiz ‘Kent-Köy Projemizde son aşamaya geldik. Kısa zaman içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planladığımız projeyle birlikte çocuklarımızı şehir merkezinde doğal bir hayatla buluşturacağız. Onlara doğal yaşam ve köy hayatının güzelliklerini sunmanın yanı sıra rahat, huzurlu, eğlenceli ve güvenli vakit geçirebilecekleri bir sosyal yaşam alanıyla buluşturacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kent-Köy projemiz inanıyorum ki; hem ailelerin hem de çocukların yoğun ilgi göstereceği yeni bir yaşam alanı olacak.’ dedi.

Kent-Köy Proje Alanında Neler Var?

45.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve tarih temalı Osmanlı, Selçuklu, Orhun ve Cumhuriyet giriş kapılarının yer aldığı Kent-Köy projesinde, çocuk eğitim ve aktivite noktaları, meyve bahçeleri, köy çeşmesi, yel değirmeni, su değirmeni, köy kahvesi, organik ürün marketi, midilli at, kuzu, ördek, kaz, tavuk gibi hayvanların bulunduğu çiftlik alanı, kondisyon alanı, bisiklet parkuru, yürüyüş alanları, mescit ve otopark yer alıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol