Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni anayasa açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin 61. yıldönümü nedeniyle Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

– Darbeci zihniyetin panzehiri milli iradenin güçlenmesidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle bu yönde adım attık, çok rahatsız oldular. Yeni ve sivil anayasayla ülkemizi bir üst lige çıkaracağız. Bu konudaki çalışmaları titizlikle sürdürüyoruz. MHP, BBP hepsi bu çalışmayı sürdürüyor. MHP kendi taslağını bize sunmuş oldu. Diğer partilerin hazırlıkları olduğunu biliyoruz. Bizim çalışmamız da bitti, biz de kendilerine sunacağız. Yıl sonunda bunları değerlendirecek, ortak teklife dönüştürmenin yollarını arayacağız.

– Yeni anayasa çalışmalarına tüm partilerin destek vermesini istiyoruz. Geniş katılımlı bir anayasayı milletimize sunabilirsek güzel olacaktır. Uzlaşma zemini oluşmazsa, Cumhur İttifakı olarak kendi hazırlığımızı millete sunmakta kararlıyız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol