Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

"Daha İyi Olacağım!"

Cumartesi günü sahasında Kahta 02 Spor ile 3 puan adına kritik maçta karşılaşacak Temsilcimiz Elazığspor'un Genç Futbolcusu İzzet Topatar genç bir takım olduklarını ve iyi mücadele ettiklerini belirterek, "İnşallah herşey çok güzel olacak."dedi.

Bu sezon geride kalan 8 haftada 2 asistlik ve 1 gollük performans sergileyerek alınan 8 puanda büyük pay sahibi olan futbolcular arasında yeralan 20 yaşındaki genç yetenek kalan haftaları ve ligi değerlendirdi.

*İYİ BİR TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ...

"İyi bir takım olma yolunda güzel bir yol katediyoruz. Maç başına 1 puan çokta kötü değil ama daha iyisini de yapabiliriz."diyen İzzet yaşadığı büyük sakatlıklardan yeni yeni kurtulduğuna dikkat çekerek ;

"Kendi performansım hakkımda ise bilindiği üzere ağır sakatlıklar yaşadım, dönüş kolay olmuyor, fiziksel olarak kendimi daha yeni toparlıyorum. Daha da iyi olacağım Allah'ın izniyle..."dedi.

*3.LİG'DE KİM DAHA FAZLA MÜCADELE EDERSE O KAZANIYOR..."

3.Ligin fiziğe dayalı bir lig olduğunu kim daha çok ister ve mücadele ederse o takımın kazandığını işaret eden başarılı futbolcu; "Şuana kadar oynadığımız takımlar bizi ezerek olağanüstü bir futbol oynayarak bizi yenmediler. Zaten 3. Lig böyle bir lig, kim günündeyse, kim o gün daha fazla mücadele ederse o kazanıyor. Bizde genç bir takımız, iyi mücadele ediyoruz, kalan haftalarda ise toplayabildiğimiz kadar puan toplamaya çalışacağız."diye konuştu.

*"HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK..."

Son olarak tüm Elazığspor'a gönül veren taraftarları Kahta Maçı'na davet eden İzzet; "Kahta maçı bizim için büyük bir önem arz ediyor. Herkes maçın ciddiyetinin farkında iyi çalışıyoruz. 3puanla ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımız bizim için çok önemliler taraftarlarımızdan bizi desteklemelerini istiyoruz. İnşallah herşey çok güzel olacak."sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Daha İyi Olacağım!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol