Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

DARISI DİĞER CADDELERE!

Bu kapsamda Doğukent, Ulukent, Kırklar Mahalleleri ile Hastane Caddesi trafiğini rahatlatacak olan, Tahir Şaşmaz Caddesi’nde ki yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

3 gidiş, 3 geliş olmak üzere 6 şeritten oluşan, 2000 metre uzunluğunda, 24 metre genişliğinde olan ve  425 m2 kaldırım döşenen yolda yağmurlama kolektör hattı ile içme suyu hattı, Elazığ Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yenilendi.

Asfalt serim çalışması gerçekleştirilen yolda; perfoje, yeni direk dikimi, kavşaklarda trafik akışını kolaylaştırmak için ışıklandırma, çevre düzenlemesi ve peyzaj işlemlerinin de tamamlanmasıyla birlikte yeni yol; Doğukent, Ulukent, Kırklar Mahalleleri ve Hastane Caddesi trafiğini rahatlatacak.

Yol, Ulaşıma Açıldı

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şehir içi ulaşım ağına konfor kazandırmak amacıyla çalışmaların kesintisiz devam ettirildiği belirtilerek; “Yol yapım çalışmalarımız kapsamında, bölge trafiğini rahatlatacak olan Tahir Şaşmaz Caddesi’nde çalışmalarımızı tamamlayarak, caddeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Elazığ Belediyesi olarak şehrimizi daha da ileri taşıyacak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracak yatırım, proje ve hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.” denildi.

Anahtar Kelimeler:
DARISI DİĞER CADDELERE!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol