Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Demir Kızlar Sahne Alıyor

Kadınlar Hentbol 1. Liginde 2021-2022 sezonunda lig mücadelesi yarın oynanacak olan karşılaşmalar ile başlayacak.

Kadınlar 1. Lig A grubunda ilimizi temsil edecek olan Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü sezonun ilk maçını Cumartesi günü deplasmanda Sivas Belediyespor ile oynayacak.

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Antrenörü İsmail Bayraktar, yeni sezona iyi bir hazırlık dönemi geçirerek hazırlandıklarını belirterek; ” Lig öncesi son hazırlık çalışmalarımızı Kartepe’de kamp yaparak gerçekleştirdik.

Alt yapımızdan takviye ettiğimiz oyuncularımız ile yine güçlü ve iddialı bir takım oluşturduk. Yeni sezonda yer aldığımız grupta üst sıralar için mücadele vereceğiz.

Sakatlıksız bir sezon dileyerek sezona Sivas’ta başlayacağız. Rakibimiz de bu yıl iyi bir kadro kurdu. Zorlu bir lig müsabakası oynayacağız. Tabiki lige galibiyetle başlamak için mücadele vereceğiz.” dedi.

Sivas Belediyespor SK.- Elazığ SYSK karşılaşması Cumartesi günü saat 12.00 de Taha Akgül Spor Salonunda oynanacak. Müsabakayı Arif İlkim ve Celal Eyinç hakem ikilisi yönetecek.

Anahtar Kelimeler:
Demir Kızlar Sahne Alıyor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol