Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

DEMİR KIZLAR ŞAMPİYONALARA HAZIRLANIYOR

Uzun yıllardır Deplasmanlı Hentbol 1.Ligi'nde mücadele eden, her sezon başarıdan başarıya koşan ve ilimizin görünmeyen kahramanları olan Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı diğer ismiyle Demir Kızlarımız, Türkiye Şampiyonalarına hazırlanıyor.

BAYRAKTAR; "LİGİ BİTİRDİK ÖNÜMÜZDEKİ YILIN PLANLAMASINI YAPIYORUZ."

Kulüp Başkanı aynı zamanda Kulüp Baş Antrenörü İsmail BAYRAKTAR’ın yaptığı özel açıklamalarda şunları söyledi;

"Bu sene çok verimli bir lig geçirdik. Kendi yetiştirdiğimiz kızlarla ligde ilk dört takım arasına kalarak Play-off maçları oynamaya hak kazandık. Play-off maçlarında iki galibiyet bir beraberlik bir mağlubiyet aldık. Üç takımın alındığı Süper ligi kıl payı kaçırdık. Sporcularımın ortaya koydukları oyun bizleri fazlasıyla memnun etti. Çok genç bir kadroya sahibiz bu da bizleri gelecek için umutlandırıyor.  Şimdiden önümüzdeki yılın planlamasını yapıyoruz. Kendi sporcularımızla yolumuza devam ederek alt yapıdan yeni oyuncularımızı lig kadrosuna kazandırmayı planlıyoruz. Gençler ve Yıldızlar Kategorilerinde Türkiye Şampiyonalarına hazırlanıyoruz. Kahramanmaraş da yapılan ve 47 takımın katıldığı Küçükler Türkiye Şampiyonasında 7 galibiyet 2 mağlubiyet alarak Türkiye 4.olan küçük kızlarımızdan sonra şimdide Gençler ve Yıldızlar kategorilerinde Şampiyonalara hazırlanıyoruz.

16-20 Mayıs 2022 tarihlerinde Aksaray ilinde yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına Yıldız kadromuzla katılacağız. Özellikle burada yapacağımız müsabakalarla 26-31 Mayıs 2022 tarihlerinde Adana’da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası için büyük bir deneyim kazanacağız. Her iki Şampiyonadan da en iyi dereceyi almayı istiyoruz. Ancak hedef olarak Yıldızlar kategorisinde Şampiyonluk kupasını ilimize getirmeyi çok istiyoruz. Umarım sevenlerimizin de dualarıyla kupayı Elâzığ’ımıza getiririz."

MİNİK KADROMUZ DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

"Geleceğimiz olan miniklerimiz de son sürat çalışmalarına devam ediyor. 2009-2010-2011 ve 2012 doğumlu minik sporcularımız Alanya’da yapılacak Minikler Türkiye Şampiyonası ve Amasya’da yapılacak olan Mini Miniler Türkiye Şampiyonası için çalışmalarına devam ediyorlar. Hentbola yeni başlayan bu çocuklarımıza sporu sevdirerek onların da uzun yıllar bu kadroda yer alarak Geleceğin Demir Kızları olmalarını planlıyoruz."

"TEŞEKKÜR EDERİZ"

Bizlere her zaman destekleyen Sayın Valimiz Dr. Ömer Toraman öncülüğünde Genel Sekreterimiz Sayın Ali ŞİŞ’E, Genel Sekreter Yardımcılarımız Sayın  Dr. Murat OKUBAY ve Sayın Cemil YATKIN beye yine her daim yanımızda olarak bizlere hep destek veren ASKF Başkanımız Sayın Mustafa GÜR’E On yılın üzerinde sağlığımızı emanet ettiğimiz, her zaman sporcunun yanında olan  Elazığ Medicalpark Hastanesi’ne, Elâzığ’ımızın yerel basınına ve ismini sayamadığımız emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol