Öne Çıkanlar 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA PERİLER EVİNDE KAYBETTİ MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Demir’den Üçüncü Kitap

Türkiye ilim ve edebiyat sahipleri birliği (İLESAM)üyesi Şair Ahmet Demir ‘İçimdeki Aşk Vatan’ Üçüncü Şiir Kitabını yayımladığı şiir kitabını Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’ya takdim etti.

Şair Ahmet Demir, Elazığ Belediyesi Başkanlığı, Elazığ Kültür Müdürlüğü ve Keban Belediyesi destekleri ile yayınladığı ‘İçimdeki Aşk Vatan’ üçüncü şiir kitabını Keban Belediye Başkanlığı makam odasında, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’ya teşekkür ederek takdim etti.

Ahmet Demir “  Belediye Başkanımıza üçüncü kitabımı kendisine takdim ediyorum, Belediyemize, Keban’ımıza Kültür ve Sanata vermiş olduğu değere ve katkılardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum,

Keban’ımıza yaptığı hizmetlerden başarılarından dolayı kendisine takdir ve tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Saygılar sunarım.” Dedi.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı “  Şairimiz Ahmet Abi, Bizim eski Meclis üyemiz, Ahmet Abiyi zaten çok seviyorduk, Sanatçı kişiliğine zaten diyeceğimiz bir şey yok, Bu üçüncü kitabı, kendisine teşekkür ediyorum, Allah, Ahmet abinin aşkını, şiir sevdasını hiç bitirmesin, Daim etsin. Allah uzun ömürler versin.” Dedi.

Keban’ın bağrından çıkan Keban belediyesinden emekli bir dönem Keban belediye meclis üyeliği ve başkan vekilliği de yapan halk şairimiz Sayın Ahmet DEMİR ‘in üçüncü şiir kitabı çıkmıştır. Şairimiz aynı zamanda (İLESAM) Türkiye ilim ve edebiyat sahipleri birliği üyesidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol