Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ İl Teşkilatı bu hafta da Yazıkonak Beldesini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av.Mehmet KANGAL " Elazığmızın en önemli beldelerinden biri olan Yazıkonak Beldemize gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında, Belde insanımız ile birebir temas kurarak sorunlarını ve taleplerini dinleme fırsatımız oldu.

Bu bölgede yaşayan gençlerimizin yakındığı en büyük sorunun işsizlik olduğunu gördük.

Ülke genelinde sürekli yükselişe geçen işsizlik sorunu, artık her kesimi derinden etkileyen ulusal bir problem haline gelmiştir.

Aktif çalışma hayatına katılamayan milyonlarca gencimiz, artık iş bulma umudunu yitirerek herhangi bir girişimde dahi bulunamamaktadırlar.

Bu pasif süreç neticesinde artık ev genci diye ifade edebileceğimiz bir genç topluluğu ortaya çıkmıştır.

Bu umutsuzluğun bir an önce ortadan kaldırılması , ülkemizdeki güven ortamının yeniden sağlanmasına , bunun için de başta hukuk olmak üzere her alanda kalkınma odaklı atılımlara ihtiyaç vardır .

Bu ziyaretimizde belde esnafımızla da görüşmeler yaparak, parti programımız ve çalışmalarımızla ilgili istişarelerde bulunma fırsatımız olmuştur.

Genel Başkanımız Ali Babacan ' ın ekonomi yönetimi konusundaki başarılarını ve ülkemizin hızlı bir şekilde toparlanması için nelerin yapılması gerektiği konuları hakkındaki düşüncelerimizi kendilerine aktardık.

Enerjisi yüksek ve heyecanlı geçen bu ziyaretimizde, bizleri güler yüzleriyle karşılayan Yazıkonak halkına tüm teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol