Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Deprem Konutlarının Kura Çekimi Başvuruları Başlıyor

Elazığ Güney Çevre Yolu Bizmişen Mevki AFAD konutlarının kura çekimi başvuruları başlıyor. Kura çekimi için başvurular 05-08 Ocak 2021 tarihlerinde belirlenecek olan başvuru merkezlerinde gerçekleştirilecek.

KURAYA KİMLER KATILABİLECEK?

Konutları ağır hasar olup AFAD’dan hak sahibi olan, Hasarlı konutu kentsel dönüşüm alanında bulunmayan, Daha önce çekilen konutların kuralarına katılmamış olan vatandaşlar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Abdullahpaşa Mahallesi’nde bulunan Şehit Cuma Dağ Ortaokulu, -Yeni Mahalle’de bulunan Namık Kemal İlkokulu, İzzetpaşa Cami karşısında bulunan Eski Valilik Konağı’na, Sadece geçici konaklama merkezlerinde kalan hak sahibi vatandaşlar ise; Geçici Konaklama Merkezleri Yönetim Ofisleri’ne başvuru yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Güney Çevre Yolu Bizmişen mevki AFAD kura çekimine katılacak olan belirtilen kriterleri taşıyan hak sahibi vatandaşlar 05-08 Ocak 2021 tarihleri arasında başvuru merkezlerine dilekçe ve T.C. kimlik kartı fotokopisi ile başvuru yapabilecekler. Şehir Dışında Yaşayan Vatandaşlar ise; 0424 248 15 04 faks iletişim numarasına ve [email protected] mail adresine başvurularını yaptıktan sonra posta ve kargo yolu ile orijinal belgelerini göndermek şartıyla başvuru yapabilecekler.

2+1 KONUTLARIN ZEMİN VE BODRUM KATLARI KURAYA DAHİL EDİLMEYECEK, 3+1 KONUTLARIN DAHİL EDİLECEK

AFAD tarafından yapılan açıklamada, “2+1 konutların zemin ve bodrum katları kuraya dahil edilmeyecektir. 3+1 konutların zemin ve bodrum katları kuraya dahildir. Konut talepleri alındıktan sonra en kısa zamanda NOTER kurası ile hak sahiplerinin konutları belirlenecektir” denildi.



 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol