Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Derbi, DG Fırat Üniversitesi'nin

Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında Elazığ derbisine sahne olan maçta Dilege A.Ş.Fırat Üniversitesi GSK ,Yolspor’u 1-0 mağlup etti...

İlk yarısı golsüz eşitlik ile sona eren müsabakanın 2.yarısına etkili başlayan Fırat Üniversitesi 51.dakikada Zindan Altın’ın ayağından bulduğu gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Müsabakada etkinliğini arttıran Yolspor pozisyonlar bulsa da golle sonuçlandırmadı ve müsabaka D. Fırat Üniversitesi GSK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup’un ilk haftasında Elazığ takımları karşı karşıya geldi. Bölgesel Amatör Lig’de 2021-22 sezonu oynanan ilk hafta maçlarıyla başladı.

1. Bölge 3. Grup’ta yer alan Elazığ takımları D. Fırat Üniversitesi ile Yolspor ilk hafta maçında kozlarını paylaştı.

Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle geçilirken, Fırat Üniversitesi 50. ddakikada Zindan Altın’ın attığı golle sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı ve sezona güzel bir başlangıç yaptı.

Ayrıca maç öncesi Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından her iki takım kaptanı ve hakemlere sezon açılışı münasebetiyle çiçek takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol