Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

"Desteğe Rağmen, Takım Hedefe Ulaşamadı!"

Tetiş Yapı Elazığspor’un 2. Lig'den 3. Lig'e düşmesinin adından yeni bir yönetim kurulunun oluşturularak yeni hedefler belirlenmesi ve bu hedefler için mücadele verilmesini sağlayacak adımların atılması gerektiğini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ “ Bu yönetime  her zaman gerekli destek verildi. Ancak bu desteğin karşılığında istenilen hedeflere ulaşılamadı. Yeni bir yönetim kurulunun göreve gelmesi ve yeni bir heyecan ile yeni hedeflere ulaşılması sağlanacak adımlar atılmalı.”dedi.

Tetiş Yapı Elazığspor’un ligden düşmesinin elbette ki üzüntü verici olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ şunları söyledi;

* "ELAZIĞSPOR’UN YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇMESİ, YENİ BİR YÖNETİM KURULU İLE MÜMKÜN OLACAKTIR..."

 “ 2. Lig'de sezonun bitmesine bir maç kala takımımızın ligden düşmesi hepimizi üzdü. Bu düşüş aslında birkaç sezondur devam ediyor. Mevcut başkan Selçuk Öztürk ve yönetimine gerekli destek farklı organizasyonlar ile verildi. Geçtiğimiz sezon yapılan forma organizasyonunda birkaç milyon tl yönetime destek sağlandı. Ardından depremden dolayı ilimizde hasarlı olan bazı binaların yıkımı konusunda birkaç bina yıkımı Elazığspor’a verildi. Bildiğimiz kadarıyla bu yıkımlardan da milyon liranın üzerinde bir gelir aldılar. Bunun yanında Ankara’da Milletvekili arkadaşlarımız, Valimiz,  Belediye Başkanımız ile bir toplantı yapıldı. Burada Selçuk Öztürk takımın ligde kalması için gerekenleri açıkladı. Biz de bu konuda gerekli desteği vereceğimizi belirttik. valiliğimiz ve belediyemiz bu konuda katkı sağladılar. Ancak bütün bunlara rağmen bu takım ligden düştü.

Bundan sonrası için yapılması gereken, sezon sonu yani Ramazan Bayramı'nın ardından yeni bir yönetim kurulunun oluşturulması adına bir çalışma yapılması. Bu çalışmanın en kısa sürede netice vermesi ve oluşturulacak yeni yönetim kurulunun öncelikle mevcut yönetim kurulu ile ortak bir değerlendirme yaparak yeni sezon öncesi neler yapılması gerektiğini belirleyip, buna göre hareket etmesi sağlanmalı. Son birkaç yılda yaşanan başarısızlıklar sonucu 3. Lig"e düşen Elazığspor’un yeniden yükselişe geçmesi yeni bir heyecan yaşayacak, yeni bir yönetim kurulu ile mümkün olacaktır. Mevcut yönetim yorulmuş ve yaşanan düşüşler nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Camianın beklentisine bakılması buna göre de bir hamle yapılması Elazığspor’un lehine ve menfaatine olacaktır.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol