Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

DEVA Erdem’i Ziyaret Etti

Ziyaret ile ilgili olarak, DEVA Partisi’nden yapılan açıklamada; ziyaret sırasında Ziraat Odası’nın geleceğine yönelik talepleri ve çiftçilerin sorunlarının ele alındığı ifade edildi

Ayrıca, partilerinin hazırladığı Tarım Eylem Planı kapsamında oluşturulan politikalarla ilgili detaylı bilgiler verildiği,  çiftçilerin yaşadıkları problemlerin hızlı bir şekilde nasıl çözüme kavuşturulacağına yönelik, fikir alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ise ziyaret ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Gerçekleştirilen görüşmede, özellikle Elazığ merkezde bulunan üç ovanın da 2011 yılından bu yana sulama sorunu çektiği ve bir türlü çözüme kavuşturulamamasından kaynaklı mağduriyetler dile getirildi.

Ovada yaşanan susuzluğun, çiftçilerimiz açısından artık dayanılamaz boyutlara ulaştığı, tarımın bitme noktasına geldiği ve bunun yansıması olarak da şehir ekonomisine büyük bir darbe vurulduğu konuları üzerinde duruldu.

Her dönem sulama sorununun çözüleceğine dair verilen sözlerin artık tutulması gerektiği, bunun maliyetinin ne olursa olsun karşılanarak, şehrimizin kalkınmasında en önemli rol oynayan tarımın yeniden canlandırılması gerektiği belirtildi. ”dedi.

 Kangal Elazığ Ziraat Odası’nın 3 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek genel kurulunda başkan Erdem’e ve diğer adaylara başarılar dileyerek ziyareti sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
DEVA Erdem’i Ziyaret Etti

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol