Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

DEVA İcadiye’ yi Ziyaret Etti

DEVA Partisi tarafından gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili olarak  yapılan açıklamada, “Elazığ'daki teşkilatlanmasını hızlı bir şekilde gerçekleştiren partimiz,  ilimizde yaşanan sorunları ve yapılması gerekenleri değerlendirmek üzere, mahalle muhtarları nezdinde ziyaretlere başlayarak, sahada aktif rol almaya başlamıştır.

Bu kapsamda İcadiye Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur ile muhtarlık ofisinde bir araya gelinerek istişarelerde bulunmuştur” denildi.

“Bir Dokunup Bin Ah İşittik”

Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ise yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; “ İkinci Harput Caddesi esnaflarımızı ziyaret edip sorunlarını dinledik. Esnaflar, genel olarak sattıkları malzemelerin yerine, yüksek maliyetler nedeniyle yeni ürün temin edememekten dert yanıyor.

Bir dokunup bin ah işittiğimiz esnaflarımız özellikle;  artan maliyetin işlerine olumsuz etki yaptığından bahsediyor.

Yapılan zamlar, elbette şehrimizin ekonomik sorununu önemli bir şekilde etkileyecektir. Ancak maliyet artışının olumsuz etkilerinin, mimimize edilmesi için de, gereken hassasiyet yetkililer tarafından  gösterilmelidir.

Esnafımızın, ekonomik sorunları ve vatandaşın alım gücünün düşmesi gibi hususlar, yetkililer tarafından göz ardı edilmemelidir.

Biz; DEVA Partisi olarak, esnafımızın her daim yanlarında olduğumuzu hissettirip, onların sesi olacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol