Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

DEVA PARTİSİ ELAZIĞ İL BAŞKANI MEHMET KANGAL'DAN 19 MAYIS MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıktığı günü “Ben, 1919 senesi Mayıs’ı içinde Samsun’a çıktığım gün elimde, maddi hiçbir kuvvet yoktu.

Yalnız büyük Türk milletinin asaletinden doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir kuvvet vardı. İşte ben bu ulusal kuvvete, bu Türk milletine güvenerek işe başladım.

Ben Türk ufuklarından birgün kesinlikle bir güneş doğacağına, bunun hararet ve kuvvetinin bizi ısıtacağına, bundan bize bir güç çıkacağına o kadar emindim ki bunu âdeta gözlerimle görüyordum.” diyerek , milletimizin bağımsızlık sevdasından , mücadele ruhundan aldığı büyük güçle bağımsızlığa yelken açmıştır.

Bu büyük mücadelenin başlaması kadar, sürekli canlı tutulması ve gelecek nesillere aktarılması da ülke olarak hepimizin sorumluluğundadır. Bu kapsamda , gençlerimizi kendine güvenen, çağdaş, bilgi birikimine sahip, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan, verimli, üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir.Geleceğin teminatı olan gençlerimizle bütünleşmemiz ve onlarla aynı coşkuyu paylaşarak, geleceğe daha umutla bakmamız bizler için vazgeçilmez bir şiardır. İçinde bulunduğumuz yüzyılın güçlü ve itibarlı Türkiye'si gençlerimizin omuzlarında yükselecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü, aziz milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgili gençlerimiz ve Elazığlı  hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol