Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

DEVA Römorkla Turist Taşınmasını Sert Çıktı

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Yaklaşık 9 milyon yıllık bir tarihe sahip olan ve dünyanın en yeni keşif noktalarından biri olan, Saklıkapı ve Kara Leylek Kanyonları , şehrimiz için bulunmaz bir değer niteliğindedir.

Bu kanyonların hak ettiği değere ulaşması , şehrimizle beraber ülkemizin de, tanıtımı için büyük bir fırsat...

  Ancak, her alanda olduğu gibi turizm alanında da kötü yönetim bu fırsatları atıl duruma itmiş , şimdiye kadar olumlu sayılabilecek yeterli adımlar atılamamıştır .

İlk zamanlarda, heyecanlı bir çıkış yakalanmış , ancak son zamanlarda akıl almaz bir şekilde unutulmuştur.

Bugün, merak edip o bölgeye gitmek isterseniz , şaşkınlık içinde geri dönme ihtimaliniz çok yüksek.

Çünkü kanyonlara gidiş için yol yok!.

Ziyarete gidenler, yaklaşık 5 km lik bir yolu yaya yürümek zorunda kalıyorlar.

Geçenlerde gündeme düşen görüntülerde , bir turist  kafilesinin traktör römorklarıyla taşındığını görünce , il yöneticilerinin, şehrimizin imajını nasıl ayaklar altına aldığına, bir kez daha şahit olduk gerçekten .

Bu konu defalarca gündeme gelmesine rağmen,  duyarsız davranıp gözlerini kulaklarını kapayan ve bu şehrin asıl sıçrama noktasının turizm olduğunu, henüz anlayamamış olan yöneticilerimizin , artık doğru hamle ve yatırımlarla bu müthiş doğa harikasını, dünya turizmine bir an önce kazandırmaları tarihsel bir sorumluluktur.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol