Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

DEVA Sebze Hali Esnafını Ziyaret Etti

DEVA Partisi Elazığ İl Teşkilatı, sebze hali esnafını ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde çıkan yangında zarar gören işyerlerinin,  sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

DEVA Partisi Elazığ Teşkilatı üyeleri Tarım Eylem Planı kapsamında oluşturdukları politikalarıyla ilgili,  esnaflarla fikir alışverişinde bulundular.

 Gerçekleştirmiş oldukları ziyaret ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal tarım ürünlerinin hayati bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Kangal  tarımın tarladan başlanıp, ürünün  vatandaşın sofrasına ulaşana  kadar geçen sürecin doğru politikalarla yönetilmesi gerektiği belirtti. 

İstenen verimin elde edilmesi ve akabinde bu ürünlerin insanların istifadesine sunulmasında, siyasi iradeye büyük görevler düştüğünü belirten Kangal, DEVA Partisi olarak tarımın her alanında detaylı bir çalışma planı yaptıklarını ve bunun kamuoyunun bilgisine sunulduğunu  belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol