Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

DEVA’DAN MOLLAKENDİ BELDESİNE ZİYARET

Partimizin ilk olarak açıkladığı eylem planlarından olan TARIM EYLEM PLANI ile ilgili bilgilendirme yapılarak, yörede çiftçilik yapan vatandaşlarımızın sorunlarına ne şekilde çözüm bulunulacağı konuları üzerinde duruldu.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av.Mehmet KANGAL " bölgede tarım ile uğraşan vatandaşlarımızın yakındığı en önemli meselenin susuzluk olduğu ve artık sulu tarımın yapılamadığı , artık sadece arpa ve buğday ekildiği , özellikle yağışların az olduğu dönemlerde ekim maliyetlerinin dahi karşılığının alınamadığı belirtilmiştir.

Halbuki sularının kesilmediği önceki yıllarda bu topraklardan tonlarca pamuk ve şeker pancarının elde edildiği ve o zamanlarda kazançlarının çok iyi düzeylerde olduğunu, o günlerin geri gelmesini istediklerini belirtmişlerdir.

Yanı başlarında baraj gölü olmasına rağmen halen su problemine çare bulunmayışını kabul edemediklerini ve bu konuda bir an önce somut adımların atılması gerektiğini tarafımıza iletmişlerdir .

Daha birçok konudan yakınan çiftçilerimiz, partimizce hazırlanan tarım eylem planı kapsamında atılacak adımları da gayet uygulanabilir ve yerinde bulduklarını söylemişlerdir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol