Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

DEVA’DAN PROJE YEĞENE VERİLDİ İDDİASI

Kangal, Karakoçan ilçesindeki park alanındaki projenin ihalesinin  Karakoçan Belediyesi Meclis Üyesi ’nin yeğenine verildiğini iddia etti.

Kangal ayrıca proje alanındaki ağaçların da katledildiğini kaydetti.

“İhale Belediye Meclis Üyesi Abidin Gürbüz’ün Yeğenine Verildi”

Proje alanındaki ağaçların katledildiğini belirten DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal; “ Karakoçan ilçesinin tam orta yerinde, ilçe merkezinde halkın nefes alabildiği tek alan olan; Atatürk Parkı’ndaki ağaçlar, belediye tarafından meclis üyelerinden birinin yakınına verilen ihale sonucunda katledilmeye başlanmıştır.

Tarafımıza gelen bilgilere göre; 2021 yılı başlarında Karakoçan Belediyesi tarafından, merkezde bulunan bu park alanının tümü üzerinde yapılması planlanan projeden , halkın ortak tepkisi üzerine geri adım atılmış , herhangi bir girişimde bulunulmamıştır.

Ancak bir süre sonra konu tekrardan  gündeme gelerek, bu sefer de aynı park alanının bir kısmını kapsayacak şekilde  , Karakoçan Belediyesi Meclis Üyesi Abidin Gürbüz’ün, yeğeni olan isim üzerinden işlemlerin yürütülmeye çalışıldığı görülmüştür.

Bu alan üzerinde yapımı düşünülen; cafe restoran için ise, halkın gözü önünde, umursamadan 40-50 yıllık ağaçlar kesilerek alan oluşturulmaya çalışılmaktadır.” dedi

“Karakoçan Belediyesi’nin Haksız Uygulamalarına Bir Yenisi Daha Eklenmiştir”

AK Partili yöneticilere de seslenen Kangal Ak Partili yöneticilerden, Karakoçan Belediyesi’nin hizmet odaklı davranmasını sağlamalarını istedi.

Kangal açıklamalarının devamında ise şu ifadelere yer verdi; “Gerçekleştirilen uygulamaya baktığımızda, park ihalesinin meclis üyesinin ismi üzerinden yeğenine verilmesi ve akabinde halkın tepkisine rağmen, ağaçların katledilmesi  Karakoçan Belediyesi’nin haksız uygulamalarına bir yenisini daha eklemiştir.

Buradan talebimiz, belediyenin bağlı bulunduğu siyasi iradenin, bir an önce konuya müdahil olarak Karakoçanlı vatandaşlarımızın tepkilerine kulak vermelerini ve sürekli rahatsızlık uyandıran haberlerle gündeme  gelen, belediyenin artık hizmet odaklı davranmasını sağlamalarıdır.”

                 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol