Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Devletimizin Sunduğu İmkanlar, Ferdileştirilmemeli!

Her sıkıntılı dönemde gücünü ve desteğini üzerimizden eksik etmeyen devletimiz, pandemi sürecinde esnafımızın yanında olduğunu yaptığı icraatlar ile göstermektedir. İçinde bulunduğumuz bu sıkıntılı dönemde ise mağdur esnafımızın sıkıntı boyutunu değerlendirerek 3000 ve 5000 TL hibe desteği vereceğini açıkladı.

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Odası hibe destekleri konusunda açıklama yaparak tüm oda üyelerinin faydalanacağını belirtti.

Fakat devletin belirlediği Nace kodlarına göre 46.52.01, 46.43.10, 27.40.06, 26.12.01 nolu faaliyet koduna sahip olan esnaflar 3 bin TL hibe desteğine başvuruda bulunamayacaklar.
Mehmet Havabulut, " Adaylığımı açıkladığım Elektronikçiler Fotoğrafçılar ve Saatçiler Odasına kayıtlı esnaflarımızın, başlayan müracaatlarda, bazı üyelerin Nace kodunun listede olmadığını tespit ettik. Oysa ki bu hibe desteklerinden, odaya kayıtlı tüm esnaflar yararlanacaktı.

Bu durumda odamızdan yapılan açıklama ve karşılaşılan tablo ile bazı esnaflarımız hayal kırıklığına uğramıştır.

Hibe desteğinden faydalanamayan esnaflarımız olduğunda nasıl bir cevap verileceği de merak konusudur.

Bu şekilde açıklama yapan kişiler, yaptığı açıklamanın arkasında ne kadar durabilecek?

Hibe desteğinden faydalanamayan esnafımız olursa o zaman 3 bin TL'yi cebinden karşılayabilecek mi?

Şimdiye kadar esnafın sorunları ile haber yaptırmayanlar biz aday olunca haber yaptırıyor ve kendi girişimleri sonucu söylemlerinde bulunuyor.

Esnaf için gece gündüz çalışmış olsaydınız odaya kayıtlı esnaf problemleri dağ gibi birikmiş olmazdı." dedi.


Havabulut, " Açıklama yapmak ve insanları aydınlatmak, onlara yol göstermek sadece belirli kişilerin sorumlu olduğu anlamına gelmez.

Esnafın temel taşlarından biri olan, Yardımlaşma ve yol göstermek tüm esnaflarımızın hakkı olduğu gibi başkan adayı olarak benim de hakkımdır." diyerek açıklamalarda bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol