Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

DINDİK MİZAH DERGİSİ 1 YAŞINDA

4 Haziran 2020 tarihinde yayın hayatına başlayan Elazığ’ın tek mizah dergisi olan DINDIK Mizah dergisi yayın hayatına başladığı günden itibaren okuyucularının büyük beğeni ve takdirlerini kazandı.

Elazığ’ın önde gelen iş adamlarından Aziz Çelik sponsorluğunda yayın hayatını sürdüren Dındık gergisi 1 yaş günü kutlamasına Aziz Çelik, iş adamı Hayrettin Karakaya, Derginin imtiyaz sahibi Ekrem Katı, Dergi kadrosundan A.Tahir Erdem, İbrahim Menengiç, Uğur İnceoğlu, Şahismail Gezici ve davetliler katıldı.

1.YAŞ GÜNÜMÜZDE BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN DOSTLARIMIZA OKURLARIMIZA

TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Kesilen pastanın ardından bir açıklama yapan Dındik dergisi imtiyaz sahibi Ekrem Katı, Katkılarından dolayı Başta İş Adamı Aziz Çelik’e teşekkür etiğini ifade ederek,”  Dergimizi ilk yayın hayatına 2006 yılında başladı. 2008 yılına kadar yayın hayatını sürdürdü.

Bazı nedenlerden dolayı ara vermek zorunda kalmıştık. Derginin yeniden yayınlanması için bir araya gelerek yaptığımız görüşmelerden sonra iş Adamı Aziz Çelik ile yaptığımız görüşmede Sayın Çelik’in desteğini alarak 4 Haziran 2020 tarihinde tekrar yayın hayatına başladık.

Güçlü bir kadromuz var ekip arkadaşlarımızla çok güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum.

Bizlerden desteğini esirgemeyen başta Dergimizin Ağası olan Aziz çelik ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

1. Yaş günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve okuyucularımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

HEP BİRLİKTE NİCE YAŞLARA

Dındik Mizah Dergisi Ağası, iş adamı Aziz Çelik gecede yaptığı açıklamada, “ Öncelikle 1 Yılını doldurduğumuz dergimizin bu kadar tutulacağını tahmin etmiştim, Arkadaşlar bana geldiğinde her zaman Elazığ’ın kültür ve sanatının yanında olduk.

Ekrem Katı ve yazar ekibinin de güçlü olduğunu gördüğüm dergiye elimizden gelen katkıyı sağlayacağımızı söyledik.

Tabi dergi mizah dergisi olunca bizi de derginin ağası olarak lanse etti bu da mizah gücünü ortaya koyuyor.

Bu günde bizlerle birlikte olan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, nice yaşlara hep birlikte girmemiz dileklerimi sunuyorum” Dedi.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol