Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

DİYARBAKIR VE ELAZIĞ’DAN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Diyarbakır Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen protokole, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

“Diyarbakır Bizim Dostumuz Ve Ayrılmaz Bir Parçamız”

Protokol öncesinde bölge sanayisi ve ekonomide yaşanan güncel konular değerlendirildi.

Birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, bilginin, gelişme ve büyümenin paylaşıldıkça arttığını belirterek; “Dünyada artık ülkelerden çok şehirler yarışıyor.

Bu süreçte, güç birliği içerisinde olursak, rekabet gücümüzü çok daha yukarılara taşıyabiliriz.

Diyarbakır bizim dostumuz ve ayrılmaz bir parçamız.

Kardeşlik ve İşbirliği Protokolü ile Diyarbakır ile olan kardeşliğimiz, pekişecek ve eminim bu birliktelik yeni projeksiyonlara da vesile olacak.

Protokolümüzün, şehirlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.

“Birliktelikten Çok Güzel Sonuçlar Çıkacak”

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yeşil ise yaptığı değerlendirmede, iki borsa arasındaki kardeşliğin imzalanan protokol ile resmilik kazandığını kaydetti. Yeşil, “Bölgemiz kaynaklarının ve potansiyelinin verimli bir şekilde değerlendirilmesi için, daha etkin bir süreç yönetmek istiyoruz.

Elazığ tarım ve gelişen sanayisi ile bölge kalkınmasına katkıda bulunabilecek bir potansiyele sahip. İnşallah, bu birliktelikten çok güzel sonuçlar çıkacak ve gücümüze güç katacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol