Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

“DOĞA DOSTU BİSİKLET YOLLARI” PROJESİ ÇALIŞMALARI HIZLA İLERLİYOR

Bu kapsamda doğu-batı istikametli olmak üzere yapılacak 7200 metre uzunluğundaki bisiklet yolunun Abdullahpaşa Mahallesi Malatya Caddesi güzergâhındaki ilk etap çalışmaları hızla ilerliyor. Ekipler bir yandan beton döküm çalışmaları yaparken bir yandan da çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “BİSİKLET KULLANIMINI YAYGINLAŞTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Proje kapsamında yürütülen çalışmaları birebir takip ettiklerini ve çevre dostu bu projeyi çok önemsediklerini aktaran Başkan Şerifoğulları, sağlıklı bir yaşam ve sürdürülebilir bir çevre için alternatif ulaşım aracı olan bisiklet kullanımının yaygınlaştırılmasını istediklerini belirtti.

Özel araç kullanımının hareketsiz bir toplum meydana getirdiğini ifade eden Başkan Şerifoğulları, bisiklet yolu projesiyle hem özel taşıt kullanımının azaltılmasını hem de buna bağlı olarak hava ve gürültü kirliliği ile karbon emisyon oranlarının azaltılmasını hedeflediklerini kaydetti. Belirlenen güzergâhta bisiklet yoluyla birlikte bisiklet parkları, çocuk oyun alanları, dekoratif oturma birimleri, yürüyüş ve gezinti yolları, çevresel aydınlatma armatürleri, spor aletleri, yön çizgileri, levhalandırma ve yeşil alan çalışmalarının da yapılacağını aktaran Başkan Şerifoğulları, projenin şimdiden tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol