Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Doğdu: "Hedefimiz Elazığ'da İki Milletvekili Çıkarmak"

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca ile görüşen Yavuz Doğdu, ülke ve Elazığ gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Doğdu, yaptığı açıklamada, parti genel merkezinin görevlendirmesi ile 15 gün önce göreve başladıklarını belirterek, oluşturdukları yönetimle Elazığ'da partilerini en iyi noktaya getirme çabası sergileyeceklerini kaydetti.

"CHP İKTİDARA HAZIR"

Elazığ'ın sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bildiklerini belirten Başkan Doğdu, "Elazığ'ın hem depremden kaynaklanan sorunlar ardından pandemiyle gelen sorunları var. Ben diğer milletvekillerinin ya da bürokratların çalışıp çalışmadığıyla alakalı bir şey demiyorum. Zaten halkımız bunu değerlendiriyor. Ama Elazığ'daki sorunlar gittikçe katlanıyor. Bunlara da ben şuandaki yöneticilerimizin cevap verebileceğini sanmıyorum. Biz CHP olarak iktidara hazırız. Ben inanıyorum ki ülkeyi çok daha iyi yerlere getirecek kadrolara sahibiz." dedi.

"HEDEFİMİZ ELAZIĞ'DA İKİ MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK"

Önümüzdeki genel seçimlerde Elazığ'da iki milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini vurgulayan Doğdu, "Elazığ'da ikinci milletvekilliği için bütün çalışmalarımızı buna göre yapacağız. Bildiğiniz gibi Milletvekilimiz Gürsel Erol 'ikinci sıraya geleceğim' diyerek büyük bir riske girdi. Gerçekten de  buna Gürsel bey de inanıyor, biz de inanıyoruz. Partimizde küstün, dargın olan arkadaşlarımızı bir araya getirerek Elazığ'da güzel bir çalışma yapacağız. Hedefimiz ikinci milletvekilliği. İkinci milletvekilliği demek Elazığ'da CHP'nin iktidar olması demektir: hedefimiz budur. Çalışmalarımızı da buna göre yapacağız." ifadelerine yer verdi.

"MİLLETVEKİLİ EROL PARTİMİZİN ÖNÜNÜ AÇTI"

Milletvekili Gürsel Erol'un Elazığ'da CHP'nin önünü açtığını belirten İl Başkanı Yavuz Doğdu, şunları kaydetti: "İlk sıra milletvekili adayı olarak bir isim henüz düşünmedik. Gürsel beyin ne düşündüğünü bilmiyorum. Ama şunu düşünüyorum; Gürsel bey böyle bir açıklama yapmasaydı partimize kimse gelip birinci sıra adaylığına soyunmazdı, böyle bir çalışma yapmazdı. Nasıl olsa Elazığ'dan milletvekili gidecek bu da Gürsel bey olacak diye kimse aday olmaya yanaşmazdı. Ama Gürsel beyin açıklamasından sonra aday olacağını söyleyen bir çok vatandaşımızla karşılaştık. Yani Gürsel Erol partimizin önünü açtı. Elazığ'da CHP'ye karşı bir teveccühü var, geçmişe göre. Eskiden CHP'li olmak sanki bir aykırı bir durumdu. Ama şimdi geziyoruz, görüyoruz. Vatandaşlardan çok güzel olumlu yanıtlar alıyoruz. Partimize son 6 ayda 538 üye kaydı yapıldı. Bunu yapmak gerçekten çok büyük bir olay.  Bu da partimize olan ilginin arttığını gösteriyor. Üyelerimizi daha da artıracağız. Güzel bir yönetimle birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol