Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem  elazığ

Bu haber kez okundu.

Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Yer Alan Öğretim Üyesine Teşekkür Belgesi Verildi

Mavi Salonda Pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen programa, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru AKPINAR ile dünyadaki en başarılı bilim insanları listesinde yer alan öğretim üyeleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Üniversitenin başarısı için akademik ve idari personelin özverili çalıştığını belirterek, her çalışanın Üniversitemizi onurla ve gururla temsil etmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Akademik başarılar kazanmanın fedakârlık gerektirdiğini dile getiren Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ, Fırat Üniversitesi’nden 30 öğretim üyesinin, dünyadaki en başarılı bilim insanları listesinde yer almasının gurur verici olduğunu belirtti.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru AKPINAR ise, Stanford Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma sonucunda Türkiye’den birçok akademisyenin dünya sıralamasına girdiğini hatırlatarak, Fırat Üniversitesi’nden listeye giren 30 öğretim üyesinden 7’sinin Mühendislik Fakültesi’nden sıralamaya girdiğini ve bu başarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Mühendislik Fakültesi’nden listeye giren 7 öğretim üyesine Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ile Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru AKPINAR tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol