Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

EASKF'den Günışığı ve Yeni Ufuk’a plaket

5-11 Ekim tarihleri arası kutlanan Amatör Spor Haftası, ilimizde de çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Amatör Haftası etkinlikleri kapsamında gazetemizi, ziyaret eden Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mustafa Gür, Günışığı Gazatesi Spor Müdürü Özgür Yıldırım ile Yeni Ufuk Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Dilek Erbaş Yıldırım’a ilimiz amatörüne katkıları nedeniyle plaket takdim etti.

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında herhangi bir organizasyon tertiplemezken, ilimiz amatörüne katkı sunan isimler için birer plaket hazırladı.

Bu kapsamda gazetemizi ziyaret eden Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Günışığı Gazatesi Spor Müdürü Özgür Yıldırım ve Yeni Ufuk Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Dilek Erbaş Yıldırım’a plaket takdiminde bulundu.

Programla ilgili değerlendirmelerde bulunan eden Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, ilimizde spora hizmet noktasında emeği geçen herkese teşekkür ederken, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bu isimlere plaket hazırladıklarını söyledi.

Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri olarak her daim bizleri onore eden ASKF Başkanımız Mustafa Gür basta olmak üzere, ASKF Başkan Vekili Necmi Pamuk , ASKF Başkan Yardımcısı Cemil Döndü ve EASKF yönetimine teşekkür ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol