Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

EBEGEM’den Depremzede Çocuklara Moral Etkinliği

. Özellikle çocuklar için birçok etkinlik gerçekleştiren Belediye ekipleri, uzman psikolog ve eğitimcilerin rehberliğinde düzenli olarak çocuklara yönelik aktiviteler düzenliyor.

MİNİKLERLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Bu kapsamda Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren EBEGEM çalışanları, konteyner kentte yaşayan çocuklar için bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.
Konteyner Kent Anaokulunda eğitim gören minikler için ahşap boyama ve el sanatları etkinliği düzenleyen belediye ekipleri, kendilerine coşkuyla eşlik eden minikleri gönüllerince eğlendirdi.

HER HAFTA BİR ETKİNLİK

Eğitici ve öğretici aktivitelerle çocukların hem görsel hem de bedensel zekâlarını olumlu yönde etkileyecek kültür-sanat ve spor etkinlikleri, sabah ve öğlen saatlerinde düzenli olarak gerçekleştirilmeye devam edecek.

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN AMCALARINA TEŞEKKÜR
Göreve geldikleri günden itibaren çocuk ve kadınların kırmızıçizgileri olduklarını vurgulayan ve talimatlarını bu yönde belirleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na, çocuklar da sevgilerini ileterek teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol