Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI suriye BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

EFSANE TURAN GAZETESİ YENİDEN YAYINDA

. Yerel gazetelerin birleşmesinin ardından yayın hayatına ara veren Türkiye’nin ilk 4 gazetesinden biri olan Turan yayın hayatına yeniden başladı.

Gazetenin imtiyaz sahibi Turan Ailesinin 3. Kuşağı olan Murat Turan,” Gazetemizin kurucusu olan İhsan Turan liderliğinde 1 Mayıs 1930 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemiz, yerel gazetelerin birleşmesi sonucu yayın hayatına bir süre ara vermek zorunda kalmıştı.

Rahmetli İhsan Turan liderliğinde yayın başlatılan bu serüven 3.kuşak olarak bizler tarafından sürdürülüyor.  Yine, yeni ve Yeniden yayın hayatına başladık. Bizler sizleri çok özledik. İlk günkü şevk ve heyecanla okuyucularımızla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

BEKLENEN GÜN GELDİ!..

Elazığ basın ve Medya Cemiyeti başkanı Nafiz Koca Turan Gazetesinin yayın hayatına yeniden başlaması nedeniyle yaptığı açıklamada, “ Cumhuriyetin ilk 4 gazetesinden biri olarak ülkenin basın kervanında yerini alan, Türkiye’nin kadim kültürüne öncülük etmiş bir şehrin yüz akı olarak 91 yıl önceki teknolojik imkanlarla halkı aydınlatma misyonunu üstlenip, kentin sesi olan TURAN GAZETESİ 3’ncü nesil temsilcileri Sayın Murat Turan ve biricik oğlu Mert Turan’la tarihi misyonlarını yerine getirmek üzere yeniden basın kervanında yerlerini aldılar.

Elazığ basınının ilki ve öncüsü olan Turan Gazetesi’nin şehir basınına yeniden yeni bir soluk kazandıracağına olan inancımla TURAN AİLESİNİ kutluyor yeni yayın hayatlarında her daim yanlarında olma taahhüdümle başarılar diliyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol