Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

Eğitim Camiasından Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür Ziyareti

Ziyarette konuşan Memur-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Başkan Şerifoğulları’nın öncülüğünde başlayan ve büyük destek gören kampanyanın eğitim için atılmış önemli bir adım olduğunu belirterek eğitim camiası adına Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ise pandemi süreci dolayısıyla online eğitime geçildiği bu dönemde tablete ihtiyaç duyan birçok öğrencinin bulunduğunu ve başlatılan kampanyanın da bu açıdan çok değerli olduğunu kaydederek öğrenciler, veliler ve öğretmenler adına Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “HEMŞERİLERİMİZİN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORDUM”

Daha sonra söz alan Başkan Şerifoğulları ise nazik ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür ederek uzaktan eğitime katkı sunmaya devam edeceklerini açıkladı.

Geleceğin mimarı çocuklarımızın eğitimden yoksun kalmaması için bütün imkânların seferber edileceğini vurgulayan Şerifoğulları, özellikle maddi imkânsızlık nedeniyle hiçbir çocuğun mağdur edilmeyeceğini kaydetti.

Elazığlıların da kampanyaya büyük katkı sunduğunu kaydeden Şerifoğulları, “Hemşerilerimizin bu konudaki duyarlılığına güveniyordum.

Özellikle çocuklar konusunda çok hassaslar. Kampanyamıza da bu anlamda fazlasıyla destek sunuyorlar” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol