Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

Eğitim ve İşbirliği Prtokolü İmzalandı

Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili ve Eğitim Komisyonu Başkanı Veli Aksu ile Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tarık Tuncay Türkmen tarafından imzalan protokol çerçevesinde  yönetim ve öğretmen kadrosunda eksikliklerin tamamlanması ve okulun iş dünyasının talep etmiş olduğu mesleki eğitimleri vermesi amaçlanıyor. 

 Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili ve Eğitim Komisyonu Başkanı Veli Aksu imzaladıkları protokol ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında 2019 yılında imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü çerçevesinde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizde Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 2019 yılının sonlarında bir protokol imzalamış ve çalışmalarımıza başlamıştık.

Ancak 2020 yılı Ocak ayında yaşanan deprem felaketinden sonra ne yazık ki tüm çalışmalarımız ve hedeflerimiz askıya alınmak zorunda kalındı. Okul yöneticilerimiz tarafından okulun ihtiyaç analizleri yapılmış bu hususta yönetim ve eğitim kadrosundaki eksiklikler de tespit edilmiştir. Belirlenmiş olan gündem maddeleri hususunda yapılan görüşmeler sonrasında hazırlanmış olan protokolümüz şahsım ve okul müdürümüz Tarık Tuncay Türkmen tarafından imzalanmıştır.

Hedefimiz Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz’ ün eğitmen ve fiziki altyapı imkanlarından istifade etmek suretiyle hem işsizlerin nitelikli meslek sahibi yapılması hem de iş dünyasının ihtiyaç duyduğu  nitelikli elemanların yetiştirilesidir. Elazığ İl Milli Eğitim Müdürümüz Feyzi Gürtürk  başta olmak üzere tüm milli eğitim camiamıza vermiş oldukları destekler ve gayretleri için teşekkür ediyor, protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol