Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

EGSİM 19 MAYIS FAALİYETLERİNİ AÇIKLADI

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla planladıkları etkinlikleri açıkladı. Mustafa Kemal Paşa’nın Milli Mücadeleyi başlatmak için Samsun’a ayak basışının 102. yılı tüm ülkede olduğu gibi İlimizde de büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

Planlanan faaliyetler hakkında açıklamalarda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, ‘’ Her yıl, 19 Mayıs'ı da kapsayan haftayı Gençlik Haftası olarak kutluyoruz, hayata geçirdiğimiz etkinliklerle bir asırlık milli şuurumuzu ilk günkü gibi diri tutuyoruz. Bu yıl yaşanılan küresel salgın nedeniyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda her ne kadar gençlerimizle bir araya gelemesek de bu yılda aynı coşku ve heyecanı taşıyacağımızdan eminim.  Bu kapsamda 15 Mayıs tarihinde Atatürk anıtına çelenk koyma ile başlattığımız gençlik haftası etkinliklerine planladığımız faaliyetler doğrultusunda devam ediyoruz. Bugünde Dünya ve Olimpiyat şampiyonumuz Taha AKGÜL, Sayın Valimiz Erkaya YIRIK ile birlikte zoom üzerinden gençlerimizle buluşacak.’’ ifadelerine yer verdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençlik haftası etkinlikleri kapsamında yapacağı etkinlikler şöyle:           

            

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol