Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

Elazığ Belediyesi İtfaiyesi’nden Manavgat’a Destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla teyakkuza geçen İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 2 araç ve 8 personelle yangın soğutma çalışmalarına destek verecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ANTALYALI KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Ülkemizin turizm cenneti Antalya’da ve eş zamanlı olarak Muğla, Adana, Osmaniye, Mersin, Kocaeli, Kayseri ve Kütahya’da çıkan orman yangınlarını, üzüntüyle takip ettiklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yangından etkilenen bütün vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Devletimizin yaraları sarmak adına bütün gücünü seferber ettiğini belirten Başkan Şerifoğulları açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Bizler millet olarak acıda ve sevinçte birbirimize kenetlenmeyi güçlü bir şekilde ortaya koyabilen bir milletiz.

Yangının çıktığı ilk andan itibaren yaşanan bütün olumsuzlukları tüm ülke olarak teessürle takip ediyoruz.

Bizler benzer acıları yaşamış bir il olarak gerekli mercilerle hızlı bir şekilde iletişime geçtik ve Elazığ Belediyesi olarak araç-gereç, ekipman, barınma ve gıda yardımları için teyakkuzda olduğumuzu belirttik.

Ciğerlerimizi yakan bu yangın inşallah en kısa sürede kontrol altına alınır.

Yangında hayatını kaybeden kardeşlerime bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize ise başsağlığı diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol