Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ'NDEN PERSONELİNE İFTAR

Ramazan ayı dolayısıyla Elazığ Belediyesi personelleri için iftar yemeği düzenlendi. Elazığ Başkanı Şahin Şerifoğulları öncülüğünde gerçekleştirilen iftar programına Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediye başkan yardımcıları, belediye personelleri ve aileleri katıldı.

İftar programında konuşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Tevazu, samimiyet ve gayretle her şeyden önce gönül köprüleri inşa etme gayesiyle Elazığ’ımıza hizmet için çıkmış olduğumuz yolculuğumuzda üçüncü yılı geride bıraktık. Belediyecilik millete hizmet kapısıdır, şehre duyulan sevdanın adıdır. Bu makam şehrimizin bize emanetidir. Bu emanet bilinciyle birlikte ve beraberlik içerisinde her geçen gün şehrimizi bir adım öteye taşıyoruz. Hizmetlerimizle şehrimizin bugünlerini ve yarınlarını inşa ediyoruz. Çünkü bizim çalışmalarımızda tek gayemiz şehrin geleceği adına yaptığımız çalışmalardır. Hemşehrilerimize söz verdiğimiz 100 projenin 75 tanesinin bir bölümünü tamamladık bir bölümüne ilişkin ise çalışmalarımız devam ediyor. 100 projemiz haricinde şehrimizin ihtiyaçlarına binaen oluşturduğumuz 18 projenin de bir kısmını tamamladık, bir kısmına ilişkin çalışmalarımız da devam ediyor. Bu başarı hikayesinde birlikte omuz omuza yürüdüğümüz siz kıymetli mesai arkadaşlarımın emekleri var, alın terleri var. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Hepinize ayrı ayrı şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol