Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Elazığ Belediyesi Yeni Yol Çalışmalarını Duyurdu

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada  Elazığ Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin  şehir genelinde kesintisiz ve konforlu ulaşım sağlamak amacıyla yeni yol çalışmaları kesintisiz bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

8 Şeritli Yol Çalışmalarında Sona Gelindi.

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Şehrin dört bir yanını modern ve kaliteli bir ulaşım ağı ile kuşatmaya yönelik çalışmalar doğrultusunda, Ataşehir-Hicret Mahallerini Güney Çevre Yolu'na bağlayan 35 metre genişliğinde, 2500 metre uzunluğundaki 4 gidiş, 4 geliş olmak üzere 8 şeritli yol çalışmalarında sona gelindi. Yeni imar yolunun 1 km’lik kısmı tamamlanarak hizmete sunulurken, yolun 1.5 km’lik kısımda ise dolgu-tesviye çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından asfalt serim çalışmalarına başlanacak. ”denildi

Aksaray Mahallesi Güney Çevre Yolu Bağlantısı

Asfalt serim aşamasına gelen Aksaray Mahallesi Güney Çevre Yolu bağlantısında yapılan çalışmalar ile ilgili olarak da bilgi verilen açıklamada, “Şehir içi trafik akışını güçlendirmek amacıyla Aksaray, Hicret-Kızılay ve Salıbaba Mahallelerini Güney Çevre Yolu’na bağlayan 25 metre genişliğindeki yolun 2 kilometrelik kısmında çalışmaları tamamlayan ekipler yolun kalan 1 kilometrelik kısmında ise dolgu çalışması gerçekleştiriyor. Dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt serim çalışmalarına başlanacak.” ifadelerine yer verildi.

Çayda Çıra Mahallesi’ne Yeni İmar Yolu

 Çayda Çıra Mahallesinde başlatılan imar yolu çalışmaları  ile ilgili olarak yapılan açıklamada ise,” Şehir trafiğine nefes aldıracak alternatif yol çalışmalarını birer birer hayata geçiren Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler  şehrin yeni yerleşim bölgesi Çayda Çıra Mahallesi’ndeki yeni imar yolları çalışmaları sürdürüyor.

Yürütülen çalışmalar doğrultusunda Çayda Çıra Mahallesi Vadipark Sitesi altında 1500 metre uzunluğunda, 15 metre genişlendiğindeki yeni imar yolunda dolgu çalışmaları tamamlandı. Ekipler tarafından yeni imar yolunda asfalt çalışmalarına başlanarak, hizmete sunulacak.” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol