Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ BUCASPOR FUTBOL OKULU BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLADI

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Elazığ Bucaspor Futbol Okulu Antrenörü Semih Ayaz, kurslarda antrenmanların Ataşehir'de Olimpiyat Halı Sahada Cumartesi Pazar günleri olmak üzere haftada iki gün yapılacaktır.” dedi.
 

KIZ FUTBOL OKULUNA KAYITLAR BAŞLADI

Elazığ Bucaspor Futbol Okulları'nda olarak kız çocukları ve kadınlara eşit imkanlar sunulması, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda sporun gücü ile kitleleri harekete geçirip farkındalık oluşturmak adına Kız Futbol Okulu Projesini de hayata geçirdiklerini aktaran Antrenör Ayaz, "5-15 yaş aralığında kızlarımız içinde eğitimlere başlıyoruz. Velilerimiz gönül rahatlığıyla bizi tercih edebilirler. Sizde yerinizi almak için geç kalmayın."dedi. Antrenör Semih Ayaz gerek kayıt gerekse kurslarla ilgili olarak daha geniş bilgi almak isteyenlerin 0539 712 20 17 No’lu telefonu arayabileceklerini sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol