Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ'DA 4 BİN 500 GENÇ ŞÖLENE KATILDI

Gençleri Adana’ya, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mert Levent kanlı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve partililer uğurladı.

KÜRÜM: ÇOK CİDDİ  BİR KATILIM  OLMASI KONUSUNDA SÖZ VERMİŞTİK 

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, “Bizlerde Elazığ gençliği olarak yaklaşık 1 haftadır hem sosyal medyadan hem basından hem de sokaktaki çalışmalarımızla çok ciddi bir katılım olması konusunda genel merkezimize ve Cumhurbaşkanımıza söz vermiştik. Hamd olsun çok yoğun bir çalışma yürüttük. Bu çalışmalarda kıymetli il başkanımız Şerafettin Yıldırım’ın, Genel Merkezimizin ve kıymetli belediye başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın çok büyük destekleri oldu. Bizlerde bu çağrımızın sonucunda yaklaşık otobüs saatine 1 saat kalmasına rağmen şuan yaklaşık 3 bin Elazığlı gençle Adana Gençlik Festivali’ne hazırız.” Diye konuştu 


LEVENTKANLI: GENÇ KARDEŞLERİMİZE BİRE BİR ULAŞTIK


AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mert Leventkanlı, “Elazığ 2014’ten beri beklenen gençlik şölenine bugün dün gibi hazır. Allah bütün teşkilat üyelerimize zeval vermesin. Gerek il Başkanımız gerekse Gençlik Kolları Başkanımız, Belediye başkanımız ve diğer bütün teşkilatlarımızla birlikte çok gayret sarf ettik. Genç kardeşlerimize bire bir ulaştık.” dedi.


YILDIRIM: AK PARTİ’NİN GENÇLİĞİNİN SADECE FRAGMANI BURADA

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Cumhurbaşkanımızın katılımıyla tabiri yerindeyse gençliğin manifestosunun okunacağı bir şölen programı bu. Mevsim güzel zamanlamamız iyi ve gençliğimiz hazır. Emeği geçen her bir kardeşime teşekkür ediyorum. Bazen sorular sorulabiliyor AK Parti’nin gençliği nerede diye. AK Parti’nin gençliğinin sadece fragmanı burada. Burada olmayan çok büyük bir gençlik var. Birçok siyasi yapının bir araya gelip yapamayacağı şeyi sadece ve sadece Gençlik Kolları Başkanım yaptı. Bizimkisi gönül işi. Biz sevdalıyız bu davaya, biz aşık olmuşuz bu lidere bu gençlerde aşık olmuş bu lidere İnşallah gelecekte bu gençliğin ve bizlerin olacak.” ifadelerine yer verdi. 
Konuşmalardan sonra  davul ve klarnet ile gençler oyunlar oynayıp halay çekti.

YORUMLAR (0)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol