Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ'DA ARICILARIN UCUZ ŞEKER SEVİNCİ

Tarım, Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Federasyonu (TAHAP), Çemişgezek'teki arıcılara yarı fiyatına 540 çuval şeker dağıttı. Ucuz şeker alan yaklaşık 50 arıcı, federasyon yetkililerine teşekkür etti.

Ucuz şeker dağıttıklarını anlatan TAHAP Tunceli sorumlusu Fırat Köse; "Bugün Çemişgezekli hemşehrilerimize günümüz şartlarında 1 torba şekerin fiyatı 800 TL civarında biz şekeri üyelerimize yarı yarıya temin ettik. Şimdi bugün bir tır geldi. Bir tırda 540 çuval şeker var. 540 çuval şekeri biz arıcılarımıza üçer beşer, onar yirmişer dağıtıyoruz. Arıcımız da bizden aldığı bu şekerle arısını besleyecek. Sabah Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıoğlu ilçemizi ziyaret etti ve burada arıcılarımızla bir araya geldi, onların sorunlarını dinleyerek hasbihal etti.” dedi.

TAHAP İl Başkanı Fırat Köse ayrıca besleme şekerinin arıcılara büyük bir ihtiyaç olduğunu söyleyerek; “Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Federasyonunun arıcılara besleme şekeri dağıtması tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Çemişgezek ilçemizde dağıtıyoruz. Şu an besleme şekeri arıcılara büyük bir ihtiyaç. Şeker fiyatlarının günümüzde 800 TL’yi bulmasına rağmen TAHAP olarak arıcılarımıza biz yarı fiyatına veriyoruz. Arıcalarımız bu konuda çok mağdurdu. TAHAP yetişti imdatlarına. Federasyonumuz özel firmalarla anlaştı. Başta Başkanımız Sayın Mustafa Sarıoğlu beyefendiye ve tüm emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol