Öne Çıkanlar yerelhaber toki kentsel dönüşüm can kaybı haber yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığdanhhaberler

Bu haber kez okundu.

Elazığ'da Covid-19 Aşı Bilgilendirme Masası Kurdu

Elazığ'da Covid-19 aşılama programının birinci adımı sağlık çalışanlarına yönelik, birinci aşamanın 2. adımında ise huzurevi, engelli ve bakım merkezlerinde kalanlar ve bunların bakımından sorumlu çalışanlar ile 90 yaş üstü vatandaşları kapsayacak şekilde başlatılmıştı.

Covid-19 aşısı ile ilgili tüm soruları cevaplandırmak üzere il sağlık müdürlüğüne gelen yoğun bilgilendirme talebi üzerine İl Sağlık müdürlüğü tarafından  yapılan düzenleme ile 0 424 606 27 90 telefon numarasından oluşan Covid-19 Aşı Bilgilendirme Masası kuruldu.

İl Sağlık müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımız, 0 424 606 27 90 telefon numarasından oluşan çağrı karşılayıcı masasındaki görevlilerimize aşı uygulama takvimi, kapsamı, kimlerin aşı olabileceği, aşı öncesi ve sonrası yapılması gerekenler hakkında her türlü soruyu rahatlıkla sorabileceklerdir.

Halkımızın aşı takvim sürecine ve pandemiden korunmak için maske, mesafe ve hijyene gerekli hassasiyeti göstereceklerinden emin olarak, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler dileriz." denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol