Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Elazığ'da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 23 Gram Skunk ele Geçirildi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan bazı şüphelileri takibe aldı. Yapılan çalışmalarda, O.D.(1982 d..lu Erkek, Türk asıllı Almanya vatandaşı ) isimli şüphelinin bulunduğu araç yol kontrol noktasında durduruldu ve yapılan üst aramasında Hibrit esrar olarak da bilinen 23 Gram skunk ele geçirildi.

BEYİNE ZARAR VERİYOR Sokaklarda da ele geçirilme miktarı artan skunk, uzmanlara göre, esrardan 10-20 kat daha fazla bağımlılık etkisi olan bir uyuşturucu.

Bağımlılıkla birlikte zararı da yüksek olan skunk; güçlü etkisinden dolayı halüsinasyon yaptığı, Yoğun kaygı, panik ve kusma etkisi olan skunkın, beyine büyük zararı olduğu dile getiriliyor.

Şüpheli hakkında Uyuşturucu madde İmal ve Ticareti ,Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul etmek veya Bulundurmak suçundan yasal işlem başlatılatılırken İl Jandarma Komutanlığıncada uyuşturucuyla mücadelenin aralıksız olarak devam edeceği vurgulandı.

Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol