Öne Çıkanlar ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır…

Bu haber kez okundu.

Elazığ'dan Suriye'ye 30 Tır Un Yardımı

Elazığ İnsanı Yardım Derneği (İHH) Başkanı Metin Kılıç, yaptığı açıklamada, İdlib'de dar bir alana milyonlarca insanın sıkıştığını, bu insanları  önümüzdeki kış aylarında başta açlık olmak üzere zor günlerin beklediğini söyledi.

81 ilden aynı anda yapılan organizasyonla Suriye'ye un yardımı gönderildiğini belirten Kılıç, "Rotamız iyilik, yükümüz insanlık" diyerek  toplam 350 tır un yola çıkmıştır.

Biz de Elazığ İHH olarak bu kampanyaya 30 tır un ile bugün katkıda bulunuyoruz. Başta İsaş un yonetim kurulu başkanı Ebeddin Ergün bey olmak üzere bağışta bulunan tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Allah hepsinden razı olsun." dedi.

İsaş Un Yönetim Kurulu Başkanı Ebeddin Ergün ise İdlib için yardımda bulunduklarını, Elazığ İHH ile ortak organizasyonlarla uzun zamandır bölgeye yardım  yaptıklarını belirtti.

Ergün, yardımlarının bundan sonra da devam edeceğini  belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol