Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

Elazığ İl Özel İdaresi Yol Çalışmaları İle İlgili Açıklamada Bulundu

Sürdürdükleri çalışmalara ilişkin olarak Elazığ İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Şehrimizin yol ağını, daha konforlu bir yapıya kavuşturarak, vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlaması için, yol ve ulaşım çalışmalarını programlı bir şekilde sürdürüyoruz.  Elazığ İl Özel İdaresi olarak ,ilçelerin yanı sıra merkez köylerde de çalışmalarımız devam ediyor.

Elazığ İl Özel İdaresi, yol ve ulaşım hizmetleri ekipleri, Tadım-Ürünveren grup yolunda; yol genişletme çalışması ve dolgu malzemesi serimi gerçekleştiriyor. Ekipler, 13 km uzunluğundaki yolda, çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak yolu hizmete sunmayı hedefliyor.

Elazığ İl Özel İdaresi, Tohumlu-Sarılı grup yolunda ise; asfalt bakım ve onarım çalışması yürütüyor. Çeşitli nedenlerle bozulan ve yıpranan 15 km yol, bakım onarım çalışmaları ile daha konforlu hale getirilmiş olacak.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol