Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ KAHVECİLER ODASI, HUKUKİ DANIŞMANLIK ANLAŞMASI İMZALADI

Elazığ Kahveciler Ve Kıraathaneciler Odası, Oda Üyelerinin Hukuki Sorunlarının çözümü için Avukat Fatih Mutlu ile Hukuki Danışmanlık anlaşması imzaladı.

Elazığ Kahveciler Ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, Avukat Mutlu’nun anlaşmayla oda üyelerinin danışmanlık işlerinde yanında olacağını söyledi. Evsen, “ilerde Elâzığ’ımızda çok faydalı işler yapacak Avukat Fatih Mutlu ile danışmanlık anlaşması yapmış bulunmaktayız. Fatih Bey’de yakın zamanda bizim 800 tane üyemizin her türlü konularında sorunlarında kısacası Avukatlık işlerinde her daim yanında olacak gönüllü bilgi birikimiyle bizlerle bu konuda anlaşma sağladığı için kendisine teşekkür ederiz bu üyelik anlaşmasının da danışmanlık anlaşmasının da üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Evsen ayrıca esnafın büyük çoğulunun ziyaret edildiğini geri kalanının da yakın zamanda mutlaka ziyaret edileceğini kaydetti. Evsen, “Seçilir seçilmez ilk haftadan sonra yaklaşık 800 üyemiz var şuanda gezmediğimiz üyenin sayısı 50’ye yakın kaldı inşallah önümüzdeki günlerde de bunları teşekkür ziyaretlerimiz biter sonraki 3-4 senelik diliminde de haftalık aylık faaliyetlerle devam ederiz ziyaretlerimize” dedi.

Avukat Fatih Mutlu, anlaşmanın tüm üyelere hayırlı olmasını diledi. Mutlu, “Bundan sonraki süreçte, odamızın tüm sıkıntılarını gerek odamızın gerekse üyelerimizin tüm sıkıntılarıyla ilgileneceğimiz hususunda bir anlaşma imzalayacağız tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol