Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ KARAKOÇAN FK-İSKENDERUNSPOR A.Ş

TFF 3.Lig 2.Grup’ta ki temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK 2021–2022 Futbol Sezonu’nun 27.Hafta Karşılaşması’nda kendi sah ve seyircisi önünde  İskenderunspor ile karşılaşacak. 

17 Takımın mücadele ettiği TFF 3.Lig 2. Grubun 26.Haftası'nı fikstür gereği maç yapmadan bay olarak geçen  Mavi-Beyazlı Ekip Elazığ Karakoçan FK 27. Hafta Maçı’nda 27 Şubat Pazar günü Doğukent Stadyumu’nda İskenderunspor'la 3 puan mücadelesine çıkacak. Saat 13:00'te başlayacak Elazığ Karakoçan FK- İskenderunspor Karşılaşması'nı Şanlıurfa Bölgesi C Klasman Hakemi Erhan Kutlu yönetecek. Hakem Kutlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Yılmaz Çalışır ile Şükrü Çavcı yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Yusuf Adnan Kendirciler görevlendirildi. Mavi-Beyazlı Temsilcimizde Şehmus Abdulkadir Aksu sakatlığı, Ekrem Sütçü ve Kaptan Güdü kart cezalısı olması nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler.

*RAKİBİN 48 PUANI BULUNUYOR

Bu karşılaşma öncesi ligde oynadığı 23 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 yenilgi alan, kalesinde 23 gole karşılık 24 gol kaydedebilen ve 1 maçı eksik Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK 25 puanla 12.Sıra’da bulunurken, 24 maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet ile 48 puan toplayan konuk ekip İskenderunspor ise 2. Basamak’ta yeralıyor. Lider Düzcespor'la arasında 3 puan fark bulunan İskenderun Temsilcisi 24 maçta rakip filelere 48 gol atarken kalesinde ise 23 gol görmüş durumda.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol