Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Elazığ Önemli Bir Tesise Kavuştu

Açılış programına; AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Açılışı gerçekleşen tesis ile birlikte Elazığ defin ve cenaze hizmetlerinde önemli bir mesafe kat edecek. Tesis sahip olduğu donatılarla vatandaşların ihtiyaçlarına eksiksiz bir şekilde cevap verecek.

 “Şehrimizin Önemli Bir İhtiyacını Daha Gideriyoruz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hizmet binasının özellikleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, hizmet binasının yapımına destek veren , hayırsever vatandaşa teşekkür etti. Şerifoğulları,  “ Göreve geldiğimiz günden itibaren; alt yapıdan, üst yapıya varıncaya kadar, her alanda şehrimizin yarınlarına değer katacak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 30 aylık görev sürecimiz boyunca, yaşadığımız deprem ve  pandemiye rağmen hiçbir zaman yılmadık. Şehrimizi birçok mega proje ile geleceğe hazırlıyoruz.  Tarihi mirasımız Harput’ta da, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Harput’umuz da, çok kısa süre içerisinde hak ettiği değeri bulacak. Hayatın her alanında hemşerilerimizi yanında yer alarak; sevinçlerine ve kederlerine ortak oluyoruz. En zor ve kederli günlerinde, hemşerilerimizin yanında olmak bizim boynumuzun borcudur.  Bu kapsamada, vatandaşlarımızın defin ve cenaze işlemlerini ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriyoruz.  Bugün şehrimizin önemli bir ihtiyacını daha gideriyoruz.  Açılışını gerçekleştirdiğimiz Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Binası, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek ve cenaze işlemlerinde kolaylık sağlayacaktır. 7 bin metre kare üzerinde, son derece modern bir şekilde inşa ettiğimiz binamızın bünyesinde; cami, 20 cenaze kapasiteli morg, 5 adet gasilhane, bekleme salonu, aynı anda 4 cenaze namazının kılınabileceği alan, oto park alanları ve kamelyalar bulunmaktadır. Şehrimiz için, önemli bir hizmet olan bu tesisin inşaatına katkılarından dolayı , hayırsever hemşerilerimize şükranlarımı arz ediyorum. Yapmış oldukları hayrın;  Allah katında kabul görmesini diliyor, kendisine teşekkür ediyorum. Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Binası şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun. “ dedi.

“Bu Şehre Hizmet Etmek Boynumuzun Borcudur”

 AK Parti Elazığ İl Başkanı  Şerafettin Yıldırım ise yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; “ Gönül belediyeciliği diyerek yola çıktık. Bu hizmetleri de, bu kapsamda yapmaya devam ediyoruz. Çok değerli bir hizmet alanını, vatandaşlarımızın hizmetine sunan belediye başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Dünyamızın ve ahiretimizin mağrur olması noktasındaki hassasiyetimiz hiçbir zaman eksik olmadı. Olmayacak ta… Bizler, çok önemli bir liderle yol yürüyoruz. 20 yıldır bu ülkede her alanda hizmet etmeye devam eden, başta genel başkanımız, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları ile hizmet etmeye devam ediyoruz. Yapacağımız daha çok hizmetler var. Bizim birilerinin, sadece sermayesi söz olan ,sözleriyle kaybedeceğimiz zamanımız yok. Bizlerin hizmet etmek zorunda olduğu şehrimiz ve ülkemiz var. Bu şehre olan borcumuzu ödemek zorundayız. Bu anlayışla her bir insanımıza dokunmak, bizim asli vazifemizdir. Gördüğünüz gibi, belediyemiz hizmetlerine devam ediyor. Görevde olduğu sürece de, bu hizmetine devam edecek. Ayrım yapmadan, yaklaşık 600 bin insanımızı muhatap kabul eden bir teşkilat, bir belediye başkanı ve milletvekilleri var. Bu şehre hizmet etmek boynumuzun borcudur. Biz şehrin ve ülkenin her yerine hizmet etmeye devam ediyoruz. Ayrıca bizim, devletle ve milletle olan sicilimizin temizliği de ortadadır. Bu anlayış ve hassasiyetle yolumuza devam edeceğiz.”

“Bizi İktidara Taşıyan, Belediyecilik Anlayışımızdı”

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ise yaptığı değerlendirmede, “ Bizi iktidara taşıyan, belediyecilik anlayışımızdı. Biz, belediyecilik anlayışında insanı merkeze alıyoruz. Bu belediyecilik anlayışını, en iyi şekilde temsil eden belediye başkanımıza, teşekkür ediyorum. Yapılan iş çok kıymetli bir iştir. Ben küçükken ,yakınlarda bir cenaze olduğunda, bilirler diki bir ekip gider, mezarlığı kazar ve mezarlıkla ilgili bütün ihtiyaçları karşılardı. Bu işi kendisine vazife bilenler, benim gözümde hep çok büyümüştü ve hep çok saygınlardı. İnsanın acısının pik yaptığı bir noktada, böylesine kutsal bir ihtiyacı gidermiş olmak, sadece hizmetle anlatılacak bir şey değildir. O psikoloji içindeyken, birilerinin sizin yerinize düşünmesi ve bu hizmeti ücretsiz bir şekilde yapması, insana verdiği kıymetin en önemli göstergesidir. Bugün bu tesis, sadece bir belediye hizmeti değildir. Belediye başkanımızın insana bakış açısının , en güzel göstergelerinden biridir. Bu mutluluğu bize yaşattığı için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol